border1

Barberry Bliss

Zachte witte chocolade die plotseling wakker wordt gemaakt door zongedroogde berber bessen, zonnebloempitten en gepofte amarant.

Op zijn ontdekkingstocht om verschillende smaaksensaties te combineren, komt Norman de combinatie van witte chocolade en berberissen tegen, dit geeft een verrassende mix tussen het zachte en zoete van de chocolade en het frisse en zure van de berber bes.

.

sunflowerseeds
ZONNEBLOEMPITTEN

Zitten bomvol linolzuur, palmzuur en oliezuur. En dat beschermt je weer tegen bronchitis

amaranth
AMARANT

Lijkt op graan maar het is zaad, dus gluten vrij. Houdt lekker je huid en hart gezond door de aminozuren.

barberries
BARBERRIES

Zorgt ervoor dat er meer galzuren worden aangemaakt wat zorgt voor een betere spijsvertering.  Voedingsstoffen worden hierdoor  beter opgenomen.

ginger
GEMBER

Zit ram-vol antioxidanten die de vrije radicalen in je lijf aanpakken.

whitechocolate
WITTE CHOCOLADE

Bevat vrijwel geen polyfenolen (het gezonde stofje) Maar is wel een prima placebo voor de mensen die niet van donkere chocolade houden.

all-natural
NATUURLIJK

Onze repen zijn vrij van kunstmatige geur-, kleur- en smaakstoffen. En dat scheelt een hoop lezen van de verpakking!

border2

Alleen natuurlijke ingrediënten

We gebruiken uitsluitend natuurlijke ingrediënten zonder toevoegingen die bovendien gezond zijn voor je lijf . Veel van de producten die we gebruiken wordt door een grote groep gezien als ‘super foods’.  Als je internet naspeurt zal je ontdekken dat ‘super foods’ je leven zullen veranderen. Geen dag zal meer het zelfde zijn en je hebt gegarandeerd een lang en vreugdevol leven met alleen maar successen!

Enkele van deze bevindingen hebben wij voor jou op een rijtje gezet naast onze ingrediënten. Laat ons maar weten welke jij hebt ervaren!

NORMAN’s; (H)eerlijke reep, handgemaakt en vol goede ingrediënten, glutenvrij, notenvrij en geen “sugar-rush”.