Ginger Joy

Deze gewaagde mix van overheerlijke melkchocolade en de tintelende smaak van zoete gember wordt gecombineerd met fijn gehakte kokos flakes en amarant.

Op een van zijn reizen komt Norman op het exotische eiland Fiji. Hier komt hij op het idee van een ongewone mix van heerlijk zachte melk chocolade  met een zoete en prikkelende gember gecombineerd met fijngehakte kokos flakes en gepofte amarant.

LAGE G.I.

Je krijgt een flinke stoot energie binnen, zonder de beruchte “sugar rush” en de dip na afloop. De suikers komen dus langzaam vrij en geeft je voor een lange tijd energie

AMARANT

Het ziet er uit als graan maar is in werkelijkheid een zaad, en daarom gluten vrij. Wist je dat Amarant onsterfelijk betekent? Helaas… dit verwijst alleen naar de plant die niet afsterft als de zaden rijp zijn.

KOKOS FLAKES

Bestaat uit middellange vetzuur ketens. Hierdoor kan de lever deze ketens snel afbreken en heeft daardoor een positief effect op je metabolisme, die versnelt waardoor je meer energie krijgt.

GEMBER

Gember helpt je om meer speeksel aan te maken. Hierdoor wordt wat je eet beter verteerd. En dat is dan weer super handig voor mensen die een paar kilo’s willen afvallen.

MELK CHOCOLADE

Chocolade bevat verschillende stofjes die een oppeppend en opbeurend effect hebben. Waaronder teobromine. En dit geeft je weer een ontspannend gevoel.

GLUTEN VRIJ

Tja, dus geen gluten! Hierdoor is onze reep ook toegankelijk voor mensen met Coeliakie en mensen met gluten intolerantie.

Alleen natuurlijke ingrediënten

We gebruiken uitsluitend natuurlijke ingrediënten zonder toevoegingen die bovendien gezond zijn voor je lijf . Veel van de producten die we gebruiken wordt door een grote groep gezien als ‘super foods’.  Als je internet naspeurt zal je ontdekken dat ‘super foods’ je leven zullen veranderen. Geen dag zal meer het zelfde zijn en je hebt gegarandeerd een lang en vreugdevol leven met alleen maar successen!

Enkele van deze bevindingen hebben wij voor jou op een rijtje gezet naast onze ingrediënten. Laat ons maar weten welke jij hebt ervaren!

NORMAN’s; (H)eerlijke reep, handgemaakt en vol goede ingrediënten, gluten vrij, noten vrij en geen “sugar-rush”.