Goji Gogo

Heerlijke mix van pure chocolade, sappige goji bessen, pompoenpitten, quinoa en amarant met een klein vleugje kaneel.

Op zoek naar nieuwe smaaksensaties heeft Norman een exotische combinatie gevonden van gepofte quinoa en amarant met daarin een mix van goji bessen, pompoenpitten en een vleugje kaneel. Dit overgoten met overheerlijke pure Belgische chocolade.

POMPOENPITTEN

Heeft een hoog zinkgehalte, goed voor je testosteron en wordt daarmee ook wel de natuurlijke viagra genoemd!

AMARANT

Lijkt op graan, maar het zijn zaden en dus glutenvrij. Is goed voor je huid en houdt je hart gezond door de aminozuren die het bevat.

GOJI BESSEN

Wordt ook wel de ‘happy berry’ genoemd, de bes pept je op, het vermindert stress en spanning. Ook helpt het je de conditie en weerstand op peil te houden

QUINOA

Weer een zaad dat op graan lijkt, is dus zonder gluten.

Het werkt als een probiotica en zorgt dus voor een goede darmflora.

PURE CHOCOLADE

Bevat flavonoiden, dit stimuleert je hersenen. Er worden ook stofjes in de hersenen aangemaakt waardoor je een goed gevoel krijgt.

KANEEL

Een specerij die zorgt voor verhoogde opnamen van anabole eiwitten in je spiercellen. Dit zorgt ervoor dat je spieren meer glucose opnemen en je dus meer energie hebt.

Alleen natuurlijke ingrediënten

 

We gebruiken uitsluitend natuurlijke ingrediënten zonder toevoegingen die bovendien gezond zijn voor je lijf . Veel van de producten die we gebruiken wordt door een grote groep gezien als ‘super foods’.  Als je internet naspeurt zal je ontdekken dat ‘super foods’ je leven zullen veranderen. Geen dag zal meer het zelfde zijn en je hebt gegarandeerd een lang en vreugdevol leven met alleen maar successen!

Enkele van deze bevindingen hebben wij voor jou op een rijtje gezet naast onze ingrediënten. Laat ons maar weten welke jij hebt ervaren!

NORMAN’s; (H)eerlijke reep, handgemaakt en vol goede ingrediënten, gluten vrij, noten vrij en geen “sugar-rush”.